Ons Team

Joyce Vrijdag – Schutten
Praktijkhouder | Logopedist | Dyslexiebehandelaar

joyce@logopedielichtenvoorde.nl
0639609731

Joyce is de gedreven praktijkhouder van Logopedie Oost Gelre.
In 2002 is ze afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Al ten tijde van het afstuderen is ze begonnen met werken in de huidige praktijk.
Vanaf 2011 is zij de praktijkhouder van een praktijk dat kwaliteit en zorg op maat levert voor jong en oud.

Door de jaren heen is Joyce uitgegroeid van een allround logopedist naar een logopedist met de specialisatie in de jongere doelgroep en de specialisatie in de lees- en spellingsproblematiek en dyslexie. Ze is medebehandelaar in de vergoede dyslexiezorg.
Door verschillende cursussen en trainingen, behandelt zij veel jonge kinderen met spraak-taalproblemen. Niet alleen een goede begeleiding van het kind, maar ook van de ouders vindt zij belangrijk en uitdagend. Zij legt waar nodig contact met school of andere betrokkenen, om een behandeling af te stemmen.
Ook (jong) volwassenen helpt Joyce middels Rationeel Emotieve Therapie (RET) bij diverse (lichamelijke) klachten.

Naast de logopedische behandelingen houdt Joyce zich bezig met ontwikkelingen en vernieuwingen binnen de logopedie en met allerlei randzaken rondom de praktijk. Dat loopt van het doen van boodschappen, het geven van een voorlichting, tot het contact met de zorgverzekeraars.
Het werken in de praktijk vindt zij ontzettend afwisselend en inspirerend en ze doet haar werk nog steeds met ontzettend veel plezier!

Joyce is werkzaam op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend en donderdag en vrijdag.


Sharon Nijenhuis – Wieggers
Logopedist

sharon@logopedielichtenvoorde.nl
06

Birgit Hilverink – Veldhuizen
Logopedist

birgit@logopedielichtenvoorde.nl
0682561742

Marloes Venes
Logopedist

marloes@logopedielichtenvoorde.nl
0682574249

Marloes is in 2016 afgestudeerd als allround logopedist aan Hogeschool Windesheim in Zwolle.
Een leuk weetje is, dat Marloes haar derdejaars stage bij ons in de praktijk heeft gelopen! Tijdens haar studie heeft Marloes een extra verdieping gedaan in de neurorevalidatie. Naast de affiniteit in het behandelen van volwassenen met neurologische stoornissen heeft Marloes de afgelopen jaren ervaring opgedaan met diverse doelgroepen en uiteenlopende hulpvragen op het gebied van taal-, spraak-, ademhaling-, slik- en stemproblemen.

Marloes is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Nicole Maas
Logopedist

nicole@logopedielichtenvoorde.nl
0682574628

Nicole is in 1988 afgestudeerd aan de Hogeschool Enschede (nu Saxion).
Hierna is zij 21 jaar als logopedist gewerkt waarvan 15 jaar als praktijkhouder en 6 jaar in een Orthopedagogisch Behandelcentrum voor kinderen met ontwikkelingsproblemen van 0 tot 5 jaar. Vervolgens heeft Nicole 12 jaren als manager in de zorg gewerkt. Na verloop van tijd ontdekte Nicole dat ze het mooie vak Logopedie steeds meer begon te missen en heeft besloten om dit weer op te pakken. Op dit moment is ze met heel veel plezier aan het herintreden en staat inmiddels ook alweer met trots geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Nicole behandelt allround (met uitzondering van dyslexie).
Ze heeft speciale affiniteit met het behandelen van stotteren, stem, schisis, spraakafzien bij hoorproblemen en neurologische problematiek.

Nicole is werkzaam op maandag en woensdag.